Grote

Anonieme chat site seks in openbaar

Woensdag 26st, April 2018 1:55:6 Am
[BANCHOR] warme knuffels
Stuur een gratis bericht
naar olivermc
olivermc
  • 26 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Oudemirdum, Netherlands
  • Perzisch(Basic), Urdu(Elementair), Italiaans(Geavanceerd)
  • Geneticus, Voedingsdeskundige
  • ID: 2642889827
  • Vrienden: xenolith, timskitim, JJCalem
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 168 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Louise
Profiel bekijken: / 7395
Telefoonnummer: / +312934-616-83

Beschrijving:

Kan iemand bij een anonieme chat jou telefoonnummer, adres enz. Toegevoegd na 19 uur: Maar kan degene die anoniem met mij chat, mijn adres enz. Je ip-adres geeft GEEN adres noch telefoon nummer weer!!! Hoogstens de deze gegevens : 1. Je provider UPC bijv. UPC heeft je aangesloten op een centrale in Arnhem , hierbij weet je dus ook ongeveer waar je woont, in de buurt van dus… 3.

Maar hier in Nederland weet je wel dat het ongeveer 3 kilometer in de buurt is. Dus je weet of iemand bij Arnhem of in Nijmegen woont , maar welk huis of wie jij bent Das een grote waas. Sommige mensen scheppen op van hè ik heb jouw ip adres en weet nu alles van je. NIET geloven Hoop dat dit je iets heeft geholpen sorry van sommige rare woorden komt door irritante automatische verbetering van iPad :. Dit is inderdaad mogelijk en zelfs heel makkelijk voor iemand met een beetje kennis van netwerken.

Echt anoniem is niks op het internet. Echt makelijk is het gelukkig niet altijd. Maar in b. En een route volgen op internet is zelfs zonder speciaal software al een beetje te doen.

Tik maar eens in een dos prompt cmd bij uitvoeren tracert www. Nee joh, Je IP Adres heeft geen locatie. Of toch? Moderators en Admins kunnen dit heel makkelijk zien via een Commando of schermpje. Meestal werkt het adres niet altijd precies, Het is vaak een geschatte actie.

Hoi, Ze kunnen ongeveer wel weten waar je woon. Maar ze kunnen nog km te ver zitten. Advies: Lees altijd de privacy voorwaarden voordat je op chats en andere dingen aanmeld. Kan iemand bij een anonieme chat jou adres enz. Vraag volgen. Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Afbeelding toevoegen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Video toevoegen. Plaats antwoord. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Plaats reactie. Geloof ik helemaal niets van.

Maar toch niet mijn staatnaam en telefoonnummer. Zal de modem kabel modem bij b. UPC geen IP adres hebben? Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Registreer je gratis! Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Stel je vraag!

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 sumobond.nl